Lesaanbod

Moderne dans

Moderne dans is een steeds populairder wordende dansstijl die uitermate geschikt is om je in dans te ontwikkelen. Het bevat namelijk zowel veel techniek gebaseerd op klassieke danstechniek, als vrij dansen vanuit gevoel en impulsen. De lessen zijn dan ook erg gevarieerd: van rustige, gecontroleerde bewegingen tot springen, rollen en draaien of zelfs improviseren. In deze les houd je je minder bezig met optredens instuderen en meer met je eigen ontwikkeling. Wel is er aan het einde van het seizoen een eindvoorstelling waar je (vrijwillig) aan mee kunt doen.

Kledingadvies: aansluitende kleding en sokken/blote voeten. Bijvoorbeeld: zwart balletpak en zwarte legging (60denier), zwart shortje. Eventueel gebruik van zachte kniebeschermers.

Showdans

In de showdanslessen ben je veel bezig met choreografieën en optredens instuderen. Elke dansstijl  komt wel een keer aan bod: van modern tot hiphop tot jazz. Je krijgt wat basisdanstechniek mee, maar bent voornamelijk bezig met choreografie. We doen regelmatig optredens in en rondom Steenbergen (niet verplicht). De lessen en optredens zijn altijd erg gezellig!

Kledingadvies: makkelijk zittende kleding, gebruik van schoenen (gympen of jazzsneakers) wisselt per periode i.v.m. wisselende choreografieën.

DanceFit!

DanceFit! is een les waarin je door middel van dans en bewegen op muziek werkt aan conditie, kracht en flexibiliteit. Door het hele jaar heen worden alle spiergroepen aangepakt.

Kledingadvies: makkelijk zittende kleding. Schoenen (gympen) meenemen voor een deel van de les.

ADV (kleuterdans)

Tijdens de lessen “Algemene Dansante Vorming” leert een 4 t/m 6 jarige spelenderwijs de basis van dans en bewegen op muziek. In deze lessen wordt vaak vanuit thema’s of fantasie gewerkt en wordt er zowel vanuit de eigen creativiteit van het kind gewerkt als vanuit (klassieke) danstechniek. Ook wordt hier regelmatig met (stukjes) choreografie gewerkt, zodat je vanuit hier makkelijk kunt doorstromen naar bijvoorbeeld showdans of moderne dans!

Kledingadvies: Aansluitende, comfortabele kleding. Bijvoorbeeld: balletpakje met panty/leging/shortje en eventueel balletrokje. Hoeft niet in zwart!

Hiphop

Dit is een stijl die is ontstaan in de twintigste eeuw tijdens de opkomst van de hiphop cultuur en muziek. Hiphop is een overkoepelend woord, want binnen die stijl heb je allerlei vertakkingen: locking, popping, house, waving, breakdance en nieuwe stijlen zoals tutting en crump. Nick Sebrechts beheerst meerdere stijlen en zal daarin afwisselende lessen verzorgen. Onze hiphop les is momenteel voor alle leeftijden, want in een hiphop les maakt het niet uit welke leeftijd je hebt: iedereen kan met elkaar dansen! (mocht de groep groot genoeg worden, dan splitsen we)

Kledingadvies: makkelijk zittende/sportieve kleding met sneakers.

Kosten

Al onze danscursussen kosten €192,- voor 32 lessen, behalve ADV(kleuterdans) dat in verband met de kortere les duur €168,- kost.

Er is een mogelijkheid het cursusgeld in één keer te betalen aan het begin van het seizoen of de mogelijkheid om maandelijks 16 (bij ADV 14) euro over te maken. Deze betalingen lopen het hele jaar door en moeten binnen zijn vóór de eerste dag van de betreffende maand. Het is dus handig de betaalopdracht op een maandelijkse datum vast te zetten via internetbankieren. Er geldt een maand opzegtermijn.

Bij het volgen van meerdere lessen door een persoon gelden de volgende kortingen:
Als u meerdere cursussen volgt ontvangt u persoonlijke korting:

Bij 2 cursussen Bij 3 cursussen Bij 4 cursussen
15% korting = € 28,80 per maand 20% korting = € 38,40 per maand 25% korting = € 57,60 per maand