Entertainment

Sjappoo is meer dan alleen een dansschool: u kunt bij ons ook terecht voor live entertainment. Wij voorzien uw evenement of locatie graag van hosts, acteurs, presentatoren, acrobatiek, zangers en dansers van zowel professioneel als amateur niveau. Denk aan een elfje, mascotte zoals een T-rex of unicorn dat een kinderfeestje bezoekt of een verhaaltje komt voorlezen, maar ook poppen die tot leven komen in uw winkelcentrum of een geheel op uw wensen afgestemde choreografie uitgevoerd door professionele dansers... We gaan graag in gesprek over de wensen en mogelijkheden en gaan graag een uitdaging aan!

Hieronder enkele voorbeelden van ons live entertainment voor onder andere Intratuin Halsteren:

  

    

 

 

Sjappoo aan je voordeur

Sinds de lockdown eind 2021 begon Sjappoo met het aanbieden van entertainment (toen nog aan de voordeur), bedoeld om iemand te verassen met een bijzondere boodschap. Arriverend in een volgens thema gedecoreerde Mazda mx5 heeft ons professionele danskoppel vele jubilea, verjaardagen en andere bijzondere momenten mogen opfleuren met het volgende pakket:

⭐ dansoptreden 2 tot 5 minuten, eventueel interactief en met muziek aangepast op persoonlijke voorkeur.
⭐ een (alcoholvrij) drankje?
⭐ chocolade van IJssalon Boon
 
Wegens succes hebben we de mogelijkheden iets uitgebreid: zoek je een tof optreden voor op je bruiloft? Een mobiele act tijdens een evenement? Of wil een een choreografie laten maken voor je bruiloft? Alles is mogelijk en dankzij onze kostuumvoorraad kunnen acts in verschillende thema's worden uitgevoerd, zoals:
- LOVE koppel
- Christmas koppel
- Showdance koppel 
- Vintage-stijl
- '80's stijl
- Mamma mia- stijl
 
Neem gerust contact op voor de mogelijkheden en tarieven!: info@sjappoo.nl